Logomerking

Alle produkter fra Teammate Workwear kan selvfølgelig merkes med din logo. De tre vanligste metodene for logoprofilering er transfer- og silketrykk og brodering.

Transfer logo på klær
Transfer logo er velegnet for de fleste typer tekstiler, og er den vanligste metoden vi benytter får å profilere arbeid og profilklær. Transfer logo gir god gjengivelse av motivet og er svært motstandsdyktig mot vask og slitasje. Transfer merkene kan oppbevares hos oss, og vi trykker dette på plagget mens kunden venter.

Silketrykk
Silketrykk er en grafisk trykkemetode for bilder der trykkfargen blir overført til underlaget gjennom en stram finmasket duk der motivet er avtegnet med lakk som en sjablong eller stensil med åpne og tette partier.

Brodering
For de som ønsker et mer eksklusivt preg på plagget anbefaler vi brodering. Hvert plagg broderes individuelt, og det er mulig å brodere både firmalogo og navn på de fleste typer arbeidsklær.

Profileringsartikler med logo
Vi tilbyr en mengde profilartikler med trykk av logo eller brodering.

Når vi skal sette logoen på dine profileringsprodukter er det viktig at vi får en vektorisert fil, dvs at logoen er bygd opp av streker istedenfor pixler. Grunnen til dette er at man da kan gå inn i logoen og separere elementene blant annet for å kunne sette forskjellig farge på objektene.

En vektorisert fil kan man forstørre i det uendelige uten at det blir dårligere kvalitet.